Beckenbauer: "Ik hoop dat Toni komt"

Ger
4 mei 2007, 19:16

Bayern München-voorzitter Franz Beckenbauer heeft toegegeven dat de club interesse heeft in Luca Toni. De Beierse formatie wil met de komst van de Fiorentina-aanvaller een nieuw rampseizoen voorkomen. Bayern haakte deze jaargang af in de titelstrijd en daarnaast lijkt plaatsing voor de Champions League een onmogelijke klus.

Toni wordt al enige tijd in verband gebracht met de Zuid-Duitse ploeg. Ook Miroslav Klose stond op de verlanglijst, maar zijn komst lijkt van de baan. De Duits international gaf deze week aan dat hij zijn contract bij Werder Bremen, dat nog één seizoen doorloopt, zal uitdienen.

Beckenbauer laat in de Gazzetta dello Sport geen twijfel bestaan over de belangstelling voor Toni. "Hij heeft karakter, helpt het team en is een speciale voetballer. Toni is een garantie voor doelpunten. Ik hoop dat hij zich bij ons voegt", aldus Der Kaiser.

Naast Toni wil Bayern nog enkele andere versterkingen halen. "We hebben nieuw bloed nodig", gaat Beckenbauer verder. "Niet alleen Toni, maar we zullen een nieuwe ploeg om hem heen moeten bouwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen