Berlusconi: "Tijd voor revanche op Liverpool"

4 mei 2007, 17:09   Bijgewerkt: 4 mei 2007, 17:20

Milan-president Silvio Berlusconi verheugt zich nu al op de Champions League-finale. Na twee jaar krijgt zijn elftal immers de kans om zich te revancheren voor één van de grootste teleurstelling uit de clubhistorie, namelijk de verloren finale van 2005. Toen kwam Milan met 0-3 voor, maar won Liverpool alsnog na strafschoppen.

"Ik ben heel blij dat we in de finale weer tegen Liverpool spelen", zegt de oud-premier in de Gazzetta dello Sport. "We zaten al te wachten op het moment om revanche te kunnen nemen voor de verloren finale van 2005 en dat moment is nu gekomen. We gaan aanvallen en zullen het ditmaal niet op strafschoppen aan laten komen."

Berlusconi is nog om een andere reden blij dat Liverpool, en niet Chelsea, in de finale staat. Als Milan tegen Chelsea had gespeeld, zou Berlusconi's team immers tegenover de afgelopen zomer vertrokken Andrei Shevchenko staan. "Gezien de warme band die ik met Andrei heb, is het beter zo. Natuurlijk vind ik het sneu voor hem dat hij er uit ligt, maar het was moeilijk geweest om hem tegen Milan te zien spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen