Eto'o: "Henry, kom naar Barcelona!"

24 mei 2007, 10:10

Normaal gesproken zitten spitsen niet bepaald te wachten op een concurrent van wereldklasse, maar bij Samuel Eto'o is dat anders. De spits van FC Barcelona heeft laten weten dat hij dolgraag zou willen dat Thierry Henry zijn ploeg komt versterken. "Maar of we samen zouden kunnen spelen, weet ik niet."

"Ik hoop dat Henry komt, echt waar", zegt de spits uit Kameroen. "Natuurlijk ben ik niet degene die hierover beslist, maar ik zou het geweldig vinden als hij komt."

Vorig jaar waagde Barcelona ook al een poging om Henry los te weken bij Arsenal, maar de Franse spits koos er destijds voor om zijn contract in Londen te verlengen. Toch is de kans groot dat Barça deze zomer nog eens aan gaat kloppen bij de Fransman. "We zouden hem met open armen ontvangen", vervolgt Eto'o. 

"Of ik samen met Henry in één team zou kunnen spelen? Dat weet ik niet. Dat zou je aan de coach moeten vragen. Ik weet wel dat ik graag de beste spelers om me heen heb. En Henry is momenteel absoluut de beste", aldus de Afrikaan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen