Ferguson zet zijn geld op AC Milan

Koen Freriks
9 mei 2007, 15:55

Sir Alex Ferguson denkt dat AC Milan de Champions League-finale zal winnen. De Schotse oefenmeester werd met zijn team Manchester United in de halve finale van het miljoenenbal kansloos uitgeschakeld door de mannen van trainer Carlo Ancelotti. Ferguson is onder de indruk geraakt van de Italianen en geeft daarom Milan meer kans dan hun Engelse opponent Liverpool, dat zich voor de finale plaatste na een overwinning op Chelsea. 

De ervaren oefenmeester heeft vertrouwen in de Italianen. Ferguson meldt in The Sun: "Als ik zou moeten kiezen tussen de twee ploegen zou ik absoluut voor AC Milan kiezen, zij gaan de Champions League winnen. Dat weet ik honderd procent zeker."

"Ik zei na de wedstrijd tegen Carlo; 'Er is geen manier dat jullie de trofee niet gaan pakken'. Hij stuurde me daarop een heerlijke fles wijn. Maar ik heb hem verteld dat ik die pas opdrink zodra hij de Champions League-beker in zijn handen heeft", aldus de Schot die zich zowaar als AC Milan-fan lijkt op te werpen, ongetwijfeld tot grote ergernis van de Liverpool-supporters.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen