Huntelaar: "Benen wilden niet wat het hoofd bedacht"

Ger
10 mei 2007, 08:00

Klaas Jan Huntelaar ziet voldoende kansen om met Ajax de finale te bereiken van de play-offs om een plek in de voorronde van de Champions League. De vermoeid ogende Amsterdammers verloren woensdagavond bij SC Heerenveen dankzij een treffer van Lasse Nilsson. "In de tweede wedstrijd zullen we het recht zetten", hoorde FCUpdate.nl een strijdbare Huntelaar aan.

"Ik denk dat we niet goed van start zijn gegaan", trekt de 23-jarige international na afloop een weinig verrassende conclusie. "Eigenlijk hebben we de hele eerste helft ons niveau niet gehaald. De tweede helft was een stukje beter, maar we konden niet meer op gelijke hoogte komen. Voor hetzelfde geld had Heerenveen overigens kunnen uitlopen naar 2-0 of zelfs 3-0. Het kon in die tweede helft beide kanten op."

De kleine nederlaag geeft Huntelaar voldoende vertrouwen voor de return in de ArenA. "Zondag moeten we er weer staan. Dan pas valt de beslissing. Het is een lastige uitslag, maar ik heb er absoluut geloof in. We moeten sowieso een paar keer scoren. Dat is kostbaar in het geval we een tegendoelpunt krijgen. We moeten nu zelf de 1-0 maken en die score verder uitbreiden. Dan zijn we zeker door."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen