Huntelaar wil nog één jaar Ajax

Koen Freriks
26 mei 2007, 09:13   Bijgewerkt: 26 mei 2007, 12:09

Klaas-Jan Huntelaar is in trek bij veel clubs, als je een aantal media mag geloven. Het wemelt van de geruchten over de toekomst van de goalgetter, maar in tegenstelling tot zijn ploeggenoot Wesley Sneijder hoeft hij komende zomer nog niet weg. "Nog één jaar Ajax zou het beste zijn", zo besloot Hunter in het Algemeen Dagblad.

Hoewel Sneijder zowel publiekelijk als intern heeft aangegeven op zoek te zijn naar een transfer naar een buitenlandse club, voelt Huntelaar dat hij nog niet klaar is bij zijn Amsterdamse werkgever. "Zelf heb ik dat gevoel nog niet'', aldus de aanvaller, die bij Ajax een contract heeft tot medio 2010. "Ik speel nu anderhalf jaar bij Ajax en ik heb niet het gevoel dat ik hier al klaar ben. Je weet nooit wat er gebeurt, maar ik denk dat het voor mij het beste is om in elk geval nog een jaar in Nederland te blijven.''

Huntelaar greep met Ajax net naast de landstitel. De schaal wil hij nog wel een keer omhoog kunnen houden, voor hij vertrekt bij de Amsterdammers. "Prijzen en prestaties spelen daar ook in mee. Ik wil heel graag nog een keer kampioen worden met Ajax. Dat wil ik per se meemaken. Dit jaar kwamen we één goal tekort, volgend jaar moet het lukken."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen