Jol ontkent vertrek Berbatov

Koen Freriks
4 mei 2007, 00:01

Volgens Martin Jol speelt Dimitar Berbatov ook volgend seizoen in het shirt van Tottenham Hotspur. De Nederlandse coach van de Spurs ontkent alle geruchten rondom een vertrek van zijn aanvalsleider. "Ik heb geen angst, voor niemand of welke omstandigheden dan ook", zo doelt Jol op de interesse voor Berbatov. "De voorzitter zou het niet eens toelaten, zelfs als ik het zou willen."

"Ik zie geen enkele reden waarom we Berbatov zouden moeten verkopen. We hebben veel winst gemaakt over het afgelopen half jaar en we hóeven hem niet te verkopen", aldus de voormalig trainer van RKC Waalwijk. "We hebben 99 procent van onze beste spelers de afgelopen vijf of zes jaar weten te behouden."

Jol ziet perspectief in Berbatov, die in zijn debuutseizoen bij Tottenham al tot 21 goals kwam, waarvan negen in de Premier League. "Er is nog steeds veel te verbeteren aan het team en aan Dimitar. Hij kan wel 30 tot 35 doelpunten maken in een seizoen."

Berbatov wordt de laatste weken in verband gebracht met Manchester United en Chelsea. Beide topclubs zouden -naar verluidt- een oogje hebben laten vallen op de Bulgaarse goalgetter.

Bron: BBC

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen