NAC Breda niet verder met treuzelende Salmon

Ger
8 mei 2007, 21:38   Bijgewerkt: 8 mei 2007, 21:57

Glen Salmon is volgend seizoen niet meer actief bij NAC Breda. De Brabantse club heeft de onderhandelingen met de spits uit Zuid-Afrika definitief gestaakt. Salmon komt zijn afspraken niet na, zo maakte NAC dinsdag bekend.

De Bredase formatie had met Salmon een principe-akkoord bereikt voor contractverlenging. De aanvaller liet maandagavond weten de onderhandelingen voor onbepaalde tijd stil te willen leggen. Hij gaf aan te wachten op belangstelling van andere clubs. NAC ging daar niet mee akkoord en neemt na het seizoen definitief afscheid van Salmon.

Technisch directeur Earnest Stewart is het getreuzel van Salmon beu. "Op een gegeven moment is het graag of niet", aldus Stewart. "Hij kan ons niet aan het lijntje houden. Ons geduld is op. Natuurlijk is het wegvallen van Salmon een tegenvaller, maar we moeten nu naar volgend seizoen kijken."

NAC nam Salmon in de winterstop op huurbasis over van FC Groningen. In Breda beleefde de Zuid-Afrikaan een uitstekende periode. Hij scoorde acht doelpunten in de tweede seizoenshelft van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen