'Owen in belangstelling Manchester United'

Ger
9 mei 2007, 14:32   Bijgewerkt: 9 mei 2007, 15:02

Manchester United ziet in Michael Owen een ideale aanwinst voor de aanvalslinie. Volgens The Independent heeft de 27-jarige Engels international een gelimiteerde transfersom in zijn contract staan. Voor ruim dertien miljoen euro kan Owen overstappen naar Old Trafford.

Coach Alex Ferguson van ManUnited is vooral onder de indruk van de snelheid van Owen. "Speed is belangrijk voor ons", aldus de Schotse oefenmeester. "Onze manier van spelen heeft dat nodig. Op dit moment zijn we aan het kijken hoe we nog meer snelheid kunnen krijgen."

Owen werd twee jaar geleden voor ruim 23 miljoen door Newcastle overgenomen van Real Madrid. Door blessureleed kwam hij nauwelijks in actie voor the Magpies. Hij speelde veertien wedstrijden in het Premiership en maakte zeven doelpunten.

ManUnited heeft haar pijlen overigens ook nog gericht op Dimitar Berbatov. De komst van de aanvaller van Tottenham Hotspur lijkt echter niet haalbaar. De Bulgaar is te duur en bovendien heeft hij zelf aangegeven tevreden te zijn bij de Londense formatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen