Brandts onder de indruk van proefspeler Holmes

12 juli 2007, 08:00   Bijgewerkt: 11 juli 2007, 23:36

Als het aan Ernie Brandts ligt, speelt Lee Holmes komend seizoen voor NAC Breda. De Engelse middenvelder is momenteel op proef bij de Bredase club en maakte woensdag veel indruk in de oefenwedstrijd tegen Beek Vooruit (0-7).

"Het is een goede voetballer", zegt Brandts op de officiële website van NAC Breda over de Brit. "Morgen gaan we maar eens bij elkaar zitten om te kijken wat we met hem gaan doen. Hij heeft zich vanavond in elk geval van een goede kant laten zien, als je het mij vraagt. Hij kreeg in de tweede helft wat last van zijn lies, maar dat kan, want hij heeft een hele poos geen volledige wedstrijden gespeeld."

Ook Holmes zelf ziet wel brood in een langer verblijf in Breda. "Ik vond dat het wel aardig ging, alhoewel ik weet dat ik nog een stuk beter kan. Hoe het nu verder gaat, weet ik niet. Dat is in eerste instantie een zaak tussen de clubs. Ikzelf? Oh yeah, ik zou hier graag willen spelen! Great club, great team and great supporters, dat heb ik in die paar dagen al wel ondervonden", aldus de 20-jarige middenvelder, die momenteel nog onder contract staat bij Derby County.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen