Crisis bij ADO Den Haag na oorwassing in Dordrecht

14 september 2007, 21:50   Bijgewerkt: 14 september 2007, 22:00

De sportieve crisis bij ADO Den Haag heeft een nieuw dieptepunt bereikt. De gedoodverfde titelfavoriet in de Jupiler League ging vrijdag met liefst 5-0 onderuit bij FC Dordrecht en is hierdoor afgezakt naar een blamerende negentiende plaats. De achterstand op koploper FC Den Bosch, dat de uitwedstrijd tegen Helmond Sport met 0-1 won, bedraagt na zeven duels alweer twaalf punten.

Door de nederlaag heeft ADO Den Haag nog altijd slechts zes punten. De ploeg won nog maar één keer, thuis tegen Cambuur Leeuwarden (1-0). Daarnaast leden de Hagenaars drie nederlagen en speelde het drie keer gelijk. Tegen Dordrecht ging het al vroeg in de wedstrijd fout. Door goals van Segueira en Van Muyen stond het binnen twintig minuten 2-0. Van der Velden (2) en Kalisse bepaalden vervolgens de eindstand op 5-0 voor Dordrecht.

Koploper FC Den Bosch won de lastige uitwedstrijd tegen Helmond Sport knap met 0-1. Van Moorsel maakte vlak na rust het enige doelpunt van de wedstrijd. Ook RKC Waalwijk, de nummer twee van de ranglijst, pakte drie punten. In het eigen Mandemakers Stadion werd MVV, door een goal van Garcia, met 1-0 geklopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen