Ajax maakt samenstelling commissie bekend

Koen Freriks
19 november 2007, 19:59   Bijgewerkt: 19 november 2007, 21:11

Ajax heeft op haar website de samenstelling van de in het leven geroepen commissie bekend gemaakt. De achtkoppige commissie gaat onderzoek doen naar het bestuursmodel en het technisch beleid van de afgelopen tien jaar bij de Amsterdamse club.

Uri Coronel voert de selecte groep aan als voorzitter. Vier leden, te weten Roger van Boxtel, Daniël Dekker, Joop Krant en Arend de Roever, richten zich op het bestuursmodel. De overige drie leden, Theo van Duijvenbode, Stanley Menzo en Reinier van Dantzig, gaan een analyse maken over het technische beleid van de afgelopen tien jaar. "De doelstelling is dat de commissie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 1 maart 2008 haar rapport presenteert", zo meldt de club de vastgestelde deadline.

De club heeft met het aanstellen van Daniël Dekker gehoor gegeven aan de roep van haar supporters. Een groot deel van de aanhang pleitte voor een echte fan in de commissie, waar de veelal bekritiseerde voorzitter John Jaakke mee instemde. "Het streven was om de juiste kennis en ervaring bij elkaar te brengen en daarin zijn we goed geslaagd. Met Daniël Dekker, de voorzitter van de Supportersvereniging Ajax, hebben we tevens onze supporters betrokken bij het geheel. Overigens hebben alle commissieleden gemeen dat ze betrokken Ajacieden zijn en de club goed kennen. Toch kunnen ze zich een objectieve mening vormen over de onderwerpen waar ze zich mee bezig gaan houden", aldus Jaakke.

Veel leden van Ajax twijfelen of de structuur van de club wel de juiste is. Zij maken zich zorgen over hun club die de afgelopen negen jaar afscheid van maar liefst acht trainers nam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen