Alleen de overwinning telt bij Heracles-Excelsior

21 januari 2008, 20:02   Bijgewerkt: 21 januari 2008, 20:10

Morgenavond staat het duel tussen Heracles Almelo en Excelsior op het programma. In de strijd tegen degradatie hebben de teams van Gert Heerkes en Ton Lokhoff niets aan een gelijkspel, alleen de overwinning telt.

Aan de kant van Heracles zijn slechts twee spelers niet in staat om te spelen. Björn Daelemans heeft last van een enkel en Remon de Vries is ziek. Hoofdcoach Heerkes laat op de officiele website van Heracles weten een spannend duel te verwachten, "Ik vind Excelsior een hele goede ploeg. Als je twee keer kunt scoren tegen ploegen als Ajax, Feyenoord en FC Groningen dan heb je absoluut kwaliteit. Ze kunnen heel goed de rust bewaren als ze onder druk komen en ze zijn overtuigd van hun eigen counter. Ik verwacht een spannende wedstrijd."

Aan de zijde van Excelsior zijn meer spelers absent. Robert Braber , René van Dieren, Eldridge Rojer, Jeffrey Altheer, Ronald Graafland en Johan Voskamp zijn sowieso niet aanwezig. Daarnaast zal NAC-huurling Aykut Demir alleen in staat zijn om te spelen met een beschermend kapje voor zijn gebroken neus. Lokhoff laat op de website van Excelsior weten vol voor de overwinning te gaan, "Ik hoop dat we een mooi vervolg kunnen geven aan de winst op Feyenoord. Die overwinningen op Ajax en Feyenoord zijn pas echt bonuspunten als we ook van onze concurrenten winnen.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen