Anelka: "Chelsea en Bolton in gesprek"

Koen Freriks
2 januari 2008, 21:05   Bijgewerkt: 2 januari 2008, 21:21

Hoewel Nicolas Anelka al lange tijd in verband wordt gebracht met Chelsea, sprak de Franse aanvaller zich in het tijdblad L'Equipe voor het eerst uit over de werkelijke situatie. Anelka wil dolgraag naar Chelsea en zegt dat zijn werkgever Bolton Wanderers inmiddels in gesprek is met de club. "De voorzitters praten over een transfer. Ik hoop dat ze eruit komen", aldus de 28-jarige international.

Chelsea zit gelegen om een nieuwe spits, omdat de vaste aanvalsleider Didier Drogba wegens interlandverplichtingen pas in febrauri weer in clubverband kan spelen. De Londense topclub zal echter flink in de buidel moeten tasten voor Anelka, die afgelopen zomer een contract voor vier jaar tekende bij Bolton. Ook Anelka weet dat en hield een slag om de arm. "Nog niets is zeker, totdat ik het contract heb ondertekend en ben gepresenteerd in een nieuw shirt."

Eerder speelde Anelka voor Paris St-Germain, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City en Fenerbahçe. Dit seizoen kwam hij tot tien goals in zeventien wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen