AZ zonder Poulsen tegen NAC Breda

Ger
21 januari 2008, 16:26   Bijgewerkt: 21 januari 2008, 16:49

AZ moet het dinsdag tegen NAC Breda stellen zonder Simon Poulsen. De Deen liep maandag een hamstringblessure op. "Het lijkt niet ernstig, maar NAC zal hij zeker niet halen", aldus trainer Louis van Gaal.

De inzetbaarheid van Mounir El Hamdaoui is twijfelachtig. De aanvallende middenvelder heeft een knieblessure en bekijkt dinsdag of hij kan spelen. Julian Jenner keert terug van een schorsing, waardoor hij de wedstrijden tegen Ajax, De Graafschap en SC Heerenveen miste. Gijs Luirink, Stijn Schaars, Maarten Martens en Joey Didulica ontbreken door blessures al langer bij AZ.

"Zondag stond de groep er mentaal nog niet zo goed voor", reageerde Van Gaal op de gevolgen van de 4-0 nederlaag bij Heerenveen van zaterdag. "Maandag zag ik er al meer spelers tussen zitten die klaar lijken voor de wedstrijd tegen NAC."

NAC mist Edwin de Graaf (enkel), Matthew Amoah (lies), Sander van Gessel (rug), Edwin Zoetebier (schouder), Gertjan Tamerus (achillespees) en Ali Benomar (knie). Zij deden zaterdag tegen Willem II ook al niet mee. "De jongens zijn nog wel wat vermoeid en er zijn links en rechts wat pijntjes, maar we hebben geen nieuwe blessuregevallen erbij gekregen", aldus trainer Ernie Brandts.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen