Coach Zaragoza legt na week functie alweer neer

22 januari 2008, 11:31   Bijgewerkt: 22 januari 2008, 23:54

Real Zaragoza moet opnieuw op zoek naar een nieuwe trainer. De ploeg presenteerde vorige week nog Ander Garitano als nieuwe hoofdcoach, maar de oud-speler van de Spaanse club heeft om privéredenen nu alweer zijn functie neergelegd.

Garitano, die als speler tussen 1996 en 2002 onder contract stond bij Zaragoza, zat pas twee keer als trainer op de bank bij de Spaanse middenmoter. In de kwartfinale van de Spaanse beker verloor hij van Racing Santander, maar enkele dagen later werd de competitiewedstrijd tegen Real Murcia met 3-1 gewonnen. Dit betekende voor Zaragoza de eerste overwinning in tien wedstrijden.

Voor het bestuur Zaragoza kwam het snelle vertrek van Garitano kennelijk niet als een verrassing. De Spaanse club sprak de afgelopen dagen al met trainer Javier Irureta (59) over een dienstverband. De ervaren oefenmeester werkte eerder bij onder meer Deportivo la Coruna en Betis Sevilla. Hij kwam dinsdagavond een contract tot het einde van het seizoen overeen met het bestuur van Zaragoza.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen