Middlesbrough plaatst weer foto Alves op clubsite

25 januari 2008, 15:44

Middlesbrough blijft haar fans lekker maken met foto's van Afonso Alves. Voor de tweede maal binnen enkele dagen pronkt er een grote foto van de Braziliaanse spits op de website van de Engelse club (foto). Bovendien toont manager Gareth Southgate zich in het bijbehorende artikel positief over de komst van de spits.

Southgate rekent er stiekem op dat Alves naar het Riverside Stadium komt. "Hij heeft de moeite genomen om hier op bezoek te komen en ik heb het gevoel gekregen dat hij graag naar Middlesbrough wil. Maar goed, momenteel is het nog even een kwestie van afwachten. Het zou voor de club in elk geval prachtig zijn als hij zou komen. Het zet de ambities van de voorzitter direct kracht bij", aldus de coach.

"Ik denk dat we een goede kans hebben om hem binnen te halen. Wanneer we duidelijkheid kunnen geven, kan ik echter niet zeggen. Het is een vrij gecompliceerd verhaal", verwijst hij naar de juridische problemen tussen Alves en AZ, de club waar hij eind december al een arbeidsovereenkomst tekende.

Naar verluidt heeft Middlesbrough zo'n twintig miljoen euro over voor de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen