Charisteas terug in Da Luz: "Tijd om weer te scoren"

14 februari 2008, 10:39

Voor Angelos Charisteas heeft de UEFA Cup-wedstrijd tussen zijn 1.FC Nürnberg en Benfica, vanavond in Lissabon, een speciaal tintje. De wedstrijd wordt immers afgewerkt in het Estadio da Luz, het stadion waar de voormalig spits van Ajax en Feyenoord zijn finest hour beleefde. In 2004 maakte hij in dit stadion het winnende doelpunt in de EK-finale tussen Portugal en Griekenland (0-1).

"Ik vind het heel leuk om hier weer te zijn en hier weer een wedstrijd te spelen", zegt de spits, die afgelopen zomer Feyenoord verruilde voor 1.FC Nürnberg. "Ik heb hier al bijna vier jaar niet gescoord, dus het is weer hoog tijd", grapt hij.

Ook coach Thomas von Heesen, die eerder deze week Hans Meyer opvolgde als trainer van de in degradatienood verkerende Duitse club, weet dat het duel in Lissabon voor Charisteas iets extra's heeft. "Ik geloof, dat hij zich hier wel thuisvoelt. De kans is dan ook groot, dat ik hem opstel", aldus de coach.

Het eerste voorteken voor Nürnberg en Charisteas is in ieder geval goed: de Duitsers hebben vanavond dezelfde kleedkamer, als Griekenland in 2004...

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen