NAC Breda kan winstpremies niet meer ophoesten

9 februari 2008, 12:03   Bijgewerkt: 9 februari 2008, 12:10

De spelers van NAC Breda moeten nog enkele maanden wachten op hun winstpremies. De Brabantse club moet door de recente successen ineens zo veel geld uitkeren, dat de bodem van de clubkas in zicht is. Dat meldt het AD.

NAC Breda boekte sinds de jaarwisseling al zes zeges, waaronder de bekerwinst op Ajax (4-2). In totaal kost dat de Parel van het Zuiden al zo'n 300.000 euro aan premies, een bedrag dat nog eens flink kan oplopen als de ploeg ten koste van de amateurs van Quick Boys de halve finale van het KNVB bekertoernooi weet te bereiken. Daarom heeft de club de spelers geïnformeerd dat het uiteraard alle financiële verplichtingen zal nakomen, maar wel met enkele maanden vertraging.

"We hebben geen financiële problemen, uiteindelijk komen we op een hogere plaats op de ranglijst en volgens de afspraken met de Eredivisie levert dat extra geld op. Zo compenseert dat elkaar. We hebben met de spelers de afspraak gemaakt dat we het geld misschien iets later geven", aldus NAC-woordvoerder Reijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen