Roda - Twente een 'thriller' in de subtop

Koen Freriks
16 februari 2008, 10:30   Bijgewerkt: 16 februari 2008, 11:37

Vanavond staat een ware 'thriller' op het programma in de subtop van de Nederlandse Eredivisie. FC Twente zal op bezoek gaan bij Roda JC en beide clubs zullen er alles aan doen om het gat met de top vijf niet onoverbrugbaar te laten worden. 

Bij de thuisploeg, Roda JC, ontbreken Andres Oper, Jamaïque Vandamme Sekou Cissé en Vincent Lachambre. Hoofdcoach van de formatie uit Limburg, Raymond Atteveld, geeft aan dat alleen de overwinning telt. "Zowel voor ons, maar ook voor FC Twente is het zaak om drie punten te pakken. Met een gelijkspel schieten beide clubs niets op en komt de concurrentie alleen maar dichterbij", aldus Atteveld op de officiële website van Roda JC. 

FC Twente zal het in de belangrijke wedstrijd moeten doen zonder Orlando Engelaar. De middenvelder onderging deze week een kijkoperatie aan zijn knie. Naast Engelaar ontbreekt ook Patrick Gerritsen. Fred Rutten, hoofdcoach van FC Twente, laat op de site van de club weten een lastige avond te verwachten. "Het is een ploeg die duels niet schuwt en speelt op een manier die bij hen past. Dat maakt Roda JC lastig te bespelen. Tegen kwalitatief goede teams hebben zij een sterke thuisbalans neergezet en dat willen wij proberen te doorbreken. Makkelijk zal dat niet worden", aldus Rutten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen