Sollied: "Niet met Heerenveen gesproken"

14 februari 2008, 10:15   Bijgewerkt: 14 februari 2008, 10:25

Trond Sollied ontkent dat hij in beeld is om Gertjan Verbeek op te volgen als trainer van SC Heerenveen. De succesvolle Noorse oefenmeester was afgelopen weekend te gast bij de wedstrijd tussen PSV en SC Heereneen, maar stelt in Het Laatste Nieuws dat hij dit duel niet bezocht op uitnodiging van de Friezen.

"Ik was in Eindhoven op uitnodiging van Timmy Simons", zegt de huidige coach van AA Gent in de Belgische krant. "Ik heb me prima geamuseerd. Maar contact met Heerenveen? Nee, dat ontken ik. Er heeft geen enkel gesprek plaatsgevonden."

Ook Gent-voorzitter De Witte weet niets van de interesse van Heerenveen in de coach, die met Rosenborg, Club Brugge en Olympiakos landskampioen werd. "Is Sollied in beeld bij Heerenveen? Dat is nieuw voor mij. Ik heb dinsdag nog een gesprek gehad met Sollied over de toekomst én die van AA Gent. En hij heeft plannen. Ik zou het dus jammer vinden mocht hij na dit seizoen vertrekken. Maar als hij wil gaan, kunnen we hem niet tegenhouden. Dat is de harde wet van het voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen