Jans: "PSV moet Fiorentina kunnen verslaan"

15 maart 2008, 09:56

Ron Jans heeft goede hoop dat PSV zich ten koste van Fiorentina kan plaatsen voor de halve finale van het UEFA Cup-toernooi. Jans speelde eerder dit seizoen met FC Groningen tegen de club uit Florence en kan de kracht van de Italianen daarom aardig inschatten. FC Groningen speelde in de eerste ronde van de UEFA Cup tweemaal gelijk (1-1 en 1-1), waarna Fiorentina de strafschoppen het beste nam.

Jans is tijdens deze twee wedstrijden niet bepaald onder de indruk geraakt van de huidige nummer vier van de Italiaanse Serie A. Hij acht PSV dan ook in staat om de Italianen te kloppen, zegt hij in De Telegraaf. "Als wij twee fiftyfifty- wedstrijden tegen ze weten te spelen, moet PSV kunnen winnen", beredeneert hij.

PSV-coach Sef Vergoossen liet direct na de loting weten dat hij waarschijnlijk contact zal zoeken met FC Groningen, om advies in te winnen. Jans is best bereid tips te geven, meldde hij. "Ik denk dat de technische staf in Eindhoven zelf wel in staat is om Fiorentina te analyseren. Maar als Sef informatie wil, is hij uiteraard welkom."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen