Veel sterker Werder laat Rangers ontsnappen

13 maart 2008, 22:22   Bijgewerkt: 13 maart 2008, 23:01

Werder Bremen kan dit seizoen geen Nederlandse club meer dwarszitten in het UEFA Cup-toernooi. De Duitsers, die vorig seizoen Ajax en AZ uitschakelden, werden donderdag door Glasgow Rangers uit het toernooi gewipt. De Schotten hadden een 0-2 voorsprong meegenomen uit de heenwedstrijd en hielden de schade in Duitsland, met veel kunst- en vliegwerk, beperkt (1-0).

Werder kwam in de 58e minuut dankzij een fraai doelpunt van middenvelder Diego op voorsprong. Vooral in het laatste kwartier zette de Noord-Duitse club vervolgens een groot offensief richting het Schotse doel op, maar de Duitse aanvallers hadden het vizier niet op scherp staan. De grootste kans was voor Boubacar Sanogo. Op drie meter van het doel mocht de Afrikaanse aanvaller, helemaal vrij, de bal binnen tikken. De Schotse doelman McGregor wist echter dankzij een fabuleuze reflex de bal tegen de lat te werken, waarna het leer weer het veld in stuiterde.

Naast Glasgow Rangers bereikte ook Sporting Lissabon de kwartfinale van de UEFA Cup. De Portugezen rekenden af met Bolton Wanderers. Na een 1-1 gelijkspel in Engeland won Sporting thuis met 1-0, door een laat doelpunt van Bruno Pereirinha. Woensdag plaatsten ook PSV, Bayern München, Bayer Leverkusen, Fiorentina, Getafe en Zenit Sint-Petersburg al de laatste acht van het bekertoernooi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen