Henry: "Alleen Arsenal is een optie"

25 april 2008, 09:13   Bijgewerkt: 25 april 2008, 09:21

Thierry Henry is niet van plan om zijn doorlopende contract bij FC Barcelona voortijdig te verbreken. Maar mócht hij vertrekken, dan is er voor hem slechts één optie: terugkeren naar Arsenal. Want om voor een andere Engelse club te spelen, ziet de Franse aanvaller niet zitten. "Daarvoor houd ik te veel van Arsenal."

Henry stapte afgelopen zomer over van Arsenal naar FC Barcelona. In Spanje maakt hij een zeer moeizaam seizoen door, waardoor de geruchten steeds sterker worden dat hij wil vertrekken. Daar klopt echter niets van, zegt hij tegen BBC Football Focus. "Ik sta hier nog drie jaar onder contract. Sinds de dag dat ik hier aankwam zijn er geruchten geweest over mijn toekomst, maar voor mij zijn de opties beperkt. Ik wil bij Barcelona blijven en anders is er maar één club waarvoor ik wil spelen: Arsenal. Ik heb die club in mijn hart gesloten", vertelt de 30-jarige Franse international.

Hoewel hij aangeeft geen spijt te hebben van zijn transfer, mist hij Engeland enorm. "Ik mis het land en de competitie elke dag. Ik kijk zo veel mogelijk Engelse wedstrijden op tv, laatst zat ik zelfs naar Stoke City-Crystal Palace te kijken! Maar spijt van mijn vertrek uit Engeland heb ik niet. Het was destijds een weloverwogen keuze."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen