Hoogstrate gaat spelen bij Jong FC Groningen

Ger
28 april 2008, 15:20

Jordi Hoogstrate is een eenjarig contract aangegaan met FC Groningen, de club waar hij in 2001 debuteerde in de Eredivisie. De middenvelder zal volgend seizoen zijn wedstrijden spelen voor de beloften van de noorderlingen.

De 24-jarige Hoogstrate, die werd gezien als een groot talent, stond onder contract bij PSV. Door psychische problemen werd zijn loopbaan in Eindhoven echter geremd. De afgelopen twee seizoenen werd hij uitgeleend aan FC Emmen. Daar liep hij in september vorig jaar voor de tweede keer in korte periode een zware knieblessure op. Met instemming van PSV revalideerde Hoogstrate de afgelopen maanden in Groningen.

In die periode is de middenvelder begonnen met trainerscursussen en loopt hij nu als assistent-trainer stage bij FC Groningen B1. Dat werk zal hij na dit seizoen afsluiten. "Het wordt nu weer tijd me volledig op het voetballen te richten", aldus Hoogstrate. "Ik train sinds een tijdje weer mee met de selectie van Jong FC Groningen. Ik ben voor negentig procent wedstrijdfit. Ik vind het fantastisch dat FC Groningen me deze kans biedt. Ik zie dit weer als een volgende stap. We zullen wel zien waartoe het leidt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen