Lampard: "We verdienden wel een gelukje"

23 april 2008, 09:28   Bijgewerkt: 23 april 2008, 09:40

Vrouwe Fortuna was Chelsea dinsdag gunstig gezind. De Londense ploeg had op Anfield Road weinig in te brengen tegen Liverpool en leek met 1-0 te gaan verliezen, maar in de 95ste minuut kreeg het plotseling een cadeau van formaat. Liverpool-speler Riise kopte de 1-1 achter zijn eigen doelman en zorgde er daarmee onbedoeld voor dat Chelsea nu plots de beste papieren heeft om de finale te halen.

Hoewel Chelsea op basis van het veldspel geen aanspraak mocht maken op deze gelijkmaker, vindt Lampard het terecht dat het zijn ploeg eens mee zit. "We verdienden een gelukje. We hadden eerder in de wedstrijd een penalty kunnen krijgen en bovendien zat het de afgelopen jaren, toen we ook tegen Liverpool speelden in de CL, niet mee. Sindsdien zijn we hard blijven werken en daarmee hebben we een beetje geluk afgedwongen", aldus de Engelse middenvelder van Chelsea.

Overigens maakte Lampard op Anfield Road een afwezige indruk. Dat heeft alles te maken met vervelende privéomstandigen, want de moeder van de international is ernstig ziek. "Een paar dagen geleden dacht ik nog dat ik deze wedstrijd zou laten schieten, want mijn hoofd staat absoluut niet naar voetbal. Uiteindelijk besloot ik toch maar te spelen, om even met iets heel anders bezig te zijn."

Bekijk de eigen goal van Riise

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen