Schaars maakt probleemloze rentree bij Jong AZ

Ger
8 april 2008, 00:00   Bijgewerkt: 9 april 2008, 14:14

Stijn Schaars heeft een belangrijke stap gemaakt in de revalidatie van zijn enkelblessure. De zesvoudig Oranje-international maakte maandag bij Jong AZ na meer dan een jaar van afwezigheid zijn succesvolle rentree. Als centrale verdediger speelde hij één helft mee in het met 1-0 gewonnen duel van Vitesse.

De middenvelder hield een goed gevoel over aan zijn comeback. "Op dit moment is het gevoel goed. Er zijn geen pijnsignalen meer", zegt Schaars op de website van de Alkmaarders. De aanvoerder van AZ wil voorlopig zijn duels bij de beloften afwerken. "Het is voor mij nu belangrijk om minuten te maken. Daarom is het goed dat er na vandaag nog vijf wedstrijden met Jong AZ op het programma staan. Dat geeft mij de gelegenheid om weer de oude te worden."

Het laatste optreden van Schaars in het shirt van AZ dateerde alweer van 15 april 2007. Sindsdien sukkelde de 24-jarige linkspoot met een enkelblessure, waarvan gevreesd werd dat het zelfs een voortijdig einde zou kunnen maken aan zijn loopbaan. Na een gecompliceerde behandeling in de Verenigde Staten lijkt hij nu echter weer helemaal fit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen