Van Marwijk twijfelt over opstellen Landzaat

Koen Freriks
12 april 2008, 00:01

Trainer Bert van Marwijk van Feyenoord is er nog niet uit of hij routinier Denny Landzaat opstelt in het uitduel tegen Willem II. De toekomstig bondscoach mist waarschijnlijk de eveneens ervaren Henk Timmer en Giovanni van Bronckhorst. 

Feyenoord staat zesde en wil bij de eerste vijf eindigen. Tijdens de laatste speelronde ontvangen de Rotterdammers in de eigen Kuip Roda JC. Eerst wacht het zware duel tegen de Tilburgers, die vechten tegen degradatie. "Landzaat is onzeker, maar door de belangen speelt hij mogelijk toch. Al kunnen die belangen ook reden zijn om hem te sparen. Want het seizoen is nog niet over", zo vertelt Van Marwijk op de officiële clubsite.

De coach verwacht dat zijn equipe beide duels moet winnen om zeker te zijn van de play-offs tussen de eerste vijf ploegen. "Ik denk dat je er dan wel bent. Willem II vecht voor zijn laatste kansen, er staat ons veel tegenstand te wachten. Zij moeten er voor gaan. Daarnaast heb ik het idee dat ze thuis sterker zijn dan de tussenstand doet vermoeden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen