Ajax verwijdert kunstgrasveld naast ArenA

29 mei 2008, 15:53

Ajax laat het kunstgrasveld dat naast de Amsterdam ArenA ligt, en waarop getraind kan worden, verwijderen. Het kunstgras wordt vervangen door 'normaal' gras, zo heeft de Amsterdamse club donderdag laten weten.

Naast het stadion lagen altijd twee velden, één met normaal gras en één met kunstgras. "Het kunstgrasveld werd de afgelopen twee seizoenen niet of nauwelijks gebruikt", legt algemeen directeur Henri van der Aat uit.

"Belasting van één trainingsveld blijkt te zwaar. De kwaliteit van dat ene trainingsveld is gedurende het seizoen om die reden hard achteruit gegaan. De A-selectie heeft dus twee velden nodig om op te kunnen trainen. Aangezien de selectie de wedstrijden ín het stadion op natuurlijk gras speelt, heeft de nieuwe technische staf bij de directie van Ajax de wens neergelegd er voor te zorgen dat beide trainingsvelden van echt gras zijn. Om die reden wordt momenteel het kunstgrasveld vervangen voor een natuurlijke grasmat", aldus de directeur op de Ajax-website.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen