Biseswar: "Ik grijp de kansen die ik krijg"

15 september 2008, 08:14

Diego Biseswar groeide zaterdag uit tot dé smaakmaker van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Volendam. De aanvaller maakte in de tweede helft twee fraaie goals en verzorgde de assist voor de laatste treffer van de avond, van Michael Mols. Opmerkelijk, zeker omdat Biseswar eigenlijk al afgeschreven was in de Kuip.

Biseswar (20) staat al jaren onder contract in Rotterdam-Zuid, maar tot een doorbraak kwam het nog niet. Zelfs tijdens periodes op huurbasis bij De Graafschap en Heracles overtuigde de vleugelaanvaller niet, waardoor men amper toekomst voor hem zag bij Feyenoord. Zaterdag snoerde hij zijn critici echter de mond. Maar een lange neus halen naar de mensen die niet meer in hem geloofden, doet hij niet. 

"Naar het verleden kijk ik niet. Maar het is fijn dat ik nu vertrouwen krijg", zegt hij in het AD. "Ik wil gewoon de kansen pakken die ik krijg. En die kansen krijg ik, want ik heb nu al meer gespeeld dan vorig seizoen. Maar het moet allemaal nog beter."

In dezelfde krant omschrijft coach Gertjan Verbeek de aanvaller als een 'opmerkelijke, bijzondere jongen'. "Diego is altijd vrolijk en opgewekt. Ongecompliceerd, zo zou je hem kunnen noemen ja. Dat heeft voor- en nadelen, maar het heeft in elk geval geen zin hem vol te stoppen met allerlei opdrachten. Dan klapt hij dicht. Maar als je hem vrijuit laat spelen, dan kan hij echt wat. Dat heeft hij wel laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen