Gerets onder de indruk van 'fantastisch' Liverpool

Koen Freriks
15 september 2008, 19:42   Bijgewerkt: 15 september 2008, 20:08

Olympique Marseille-trainer Eric Gerets benadrukte het maandag nog maar eens: Liverpool is de absolute topfavoriet in groep D van de Champions League. De Belg voorziet een zware wedstrijd tegen de club, die hem vorig jaar nog met grote cijfers (4-0) blameerde in het miljoenenbal. 

In een directe strijd om overwintering in de Champions League bleek Liverpool vorig seizoen overduidelijk de betere. Gerets kan morgen revanche nemen, maar gezien de vorm van de Engelsen zal dat niet makkelijk worden, beseft hij. "Het  het hoge tempo in de wedstrijd tussen Liverpool en Manchester United viel me op. Het was indrukwekkend", zei Gerets over de topper in Engeland, die knap gewonnen werd door Liverpool. 

"Liverpool is de grote favoriet. Ze hebben echt een fantastisch team", drukte Gerets zijn team verder in de underdogrol. Rafael Benitez, coach van The Reds, waakt voor onderschatting, maar is  vol vertrouwen. "Ze spelen aardig voetbal, winnen wedstrijden en scoren veel. Het zal lastig worden, maar wij steken in een goede vorm", weet de Spanjaard ook. 

Olympique Marseille neemt het morgen in het eigen Stade Vélodrome op tegen Liverpool. De andere wedstrijd in groep D gaat tussen PSV en Atletico Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen