Grijnzende Heitinga: "Niets te klagen"

17 september 2008, 01:04   Bijgewerkt: 17 september 2008, 08:58

Toen John Heitinga maandag de vraag kreeg wat het niveauverschil was tussen Atletico Madrid en PSV, moest hij kort nadenken. "Dat zal dinsdagavond blijken", zei hij tenslotte enigszins voorzichtig. Dinsdagavond bleek vervolgens dat dit Atletico Madrid niet één, maar zeker twee klassen beter is dan de Nederlandse kampioen.

"Of ik verwacht had dat het zo gemakkelijk zou gaan? Nee, zeker niet. Ik hoopte wel dat we zouden winnen, maar PSV is thuis altijd sterk. We toonden echter vanaf de eerste minuut dat we hier kwamen om te winnen en hebben de wedstrijd uiteindelijk beslist met een paar razendsnelle uitbraken", zegt Heitinga tegen FCUpdate.nl.

"We wisten dat we minimaal even agressief als PSV moesten zijn, dan zou het verschil in kwaliteit naar boven kunnen komen", vervolgt de verdediger, die vanaf de achterste linie tevreden toekeek hoe de Atletico-aanvallers continu als een warm mes door de PSV-defensie sneden. "Je kan zeggen dat PSV slecht verdedigde, maar dat heeft ook te maken met de kwaliteit van onze aanvallers."

"Natuurlijk heeft PSV een nieuwe keeper en twee nieuwe verdedigers, dus ze zijn nog wat zoekende. Maar ik heb ze zien spelen tegen Feyenoord en FC Utrecht en toen maakten ze een prima indruk. We zijn dan ook heel blij met dit resultaat. Want als je zo'n Europese uitwedstrijd met 0-3 wint, heb je niets te klagen. Ik klaag dan ook zeker niet", zei de oud-Ajacied, terwijl hij grijnzend het Philips Stadion verliet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen