Ontslagen Koolhof: "Donderslag bij heldere hemel"

Ger
15 september 2008, 09:47   Bijgewerkt: 15 september 2008, 10:21

Jurrie Koolhof heeft zijn ontslag bij Cambuur Leeuwarden niet zien aankomen. De oefenmeester werd afgelopen weekeinde na de nederlaag tegen Helmond Sport (4-1) door de clubleiding aan de kant geschoven.

"Dit is een donderslag bij heldere hemel", aldus Koolhof tegen persbureau GPD. "Ik had niet verwacht dat ze nu al overstag zouden gaan. Ik noem dit een brevet van onvermogen naar jezelf toe. We gaan twee keer onderuit en ze raken in paniek. Als trainer moet je bij Cambuur altijd op de toppen van je tenen lopen. Ook de nieuwe man zal het niet gemakkelijk krijgen. Dit is geen daadkrachtig beleid."

"We zijn nog maar zes wedstrijden onderweg. Moeten ze bij AZ na twee wedstrijden Louis van Gaal er ook maar uit donderen? Het is net zo als dat een speler drie keer achter elkaar goed speelt en dat zijn contract dan opengebroken wordt", gaat de oefenmeester verder. "We hebben deze zomer nog gesproken en toen is er het onvoorwaardelijke vertrouwen in mij uitgesproken. Na de wedstrijd tegen Emmen (6-2 zege, red.) werd in het stadion nog de polonaise gelopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen