Van Gaal op zoek naar juiste formule voor AZ

19 september 2008, 15:57   Bijgewerkt: 19 september 2008, 16:08

Louis van Gaal is druk op zoek naar de juiste formule voor dit AZ. Deze week probeerde de coach tijdens de training een aantal opstellingen uit, in de hoop het lek boven te krijgen. Na twee nederlagen op rij dreigt immers een crisis in Alkmaar.

Volgens Van Gaal doet hij nu het werk, dat hij eigenlijk in augustus wilde doen. "We zijn op zoek naar de combinatie die succesvol is. We hebben namelijk amper een voorbereiding kunnen doen doordat we veel spelers misten, die pas vlak voor de competitiestart terugkeerden in Alkmaar. Die voorbereiding doen we nu dus in de competitie. Dat zie je ook bij andere ploegen", zegt hij op de website van AZ.

Louis van Gaal.

Louis van Gaal.

Voorzichtigheid is echter geboden, weet Van Gaal. "PSV is een lastige ploeg om te verslaan. Ze spelen altijd vanuit een gesloten verdediging. PSV heeft veel kwaliteit en ze hebben ons de afgelopen drie jaar steeds vanuit counters verslagen."

De laatste keer dat AZ thuis wist te winnen van PSV, was in 1998. De afgelopen drie edities van PSV-AZ werden allemaal gewonnen door de bezoekers uit Eindhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen