Pranjic lijkt inzetbaar tegen Wolfsburg, Beerens niet

4 november 2008, 11:50   Bijgewerkt: 4 november 2008, 11:59

Danijel Pranjic kan vermoedelijk tóch meedoen in de UEFA Cup-wedstrijd van SC Heerenveen tegen VfL Wolfsburg, donderdag in Duitsland. De middenvelder is sneller dan verwacht hersteld van een blessure aan zijn hamstring.

Pranjic raakte vorige week geblesseerd in de thuiswedstrijd tegen Vitesse (0-2), waarna gevreesd werd dat hij zeker vier tot zes weken uit de roulatie zou zijn. De blessure valt echter reuze mee en mogelijk kan de Kroatische clubtopscorer donderdag dus alweer voetballen. "Het ziet er goed uit. Hamstringblessures blijven triggy, maar op de scan was niets te zien en Danijel zelf is ook optimistisch", zegt fysiotherapeut Erik ten Voorde op de officiële website van SC Heerenveen.

Tegenover het goede nieuws over Pranjic, staat dat Roy Beerens de wedstrijd tegen de huidige nummer negen van de Duitse Bundesliga zeer waarschijnlijk moet missen. De aanvaller heeft last van zijn hamstrings. "We hebben nog een paar dagen te gaan, maar of Roy kan spelen is twijfelachtig", aldus Ten Voorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen