Väyrynen: "Het had ook 10-1 kunnen worden"

Ger
7 november 2008, 11:33

SC Heerenveen incasseerde donderdagavond op bezoek bij VfL Wolfsburg in de UEFA Cup een zware 5-1 nederlaag. Door het eerdere thuisverlies tegen AC Milan (1-3) staat Europese overwintering voor de Friezen op de tocht.

"Dit is een zwarte avond", zegt Mika Väyrynen op de website van SC Heerenveen na de domper in Wolfsburg. "We begonnen goed en kwamen voor, maar daarna was het voorbij. De uitslag had nog erger kunnen uitvallen. Als Wolfsburg alle kansen had afgemaakt, had het ook 10-1 kunnen worden."

"Dit is het verhaal van het huidige seizoen", verzucht de Fin, die bij Die Wölve de enige Friese treffer scoorde. "We komen op voorsprong, maar daarna is het niks meer. Door persoonlijke fouten krijgen we veel goals tegen en gaan de hoofden hangen. Dit is erger dan het verlies tegen Milan. We kwamen om een puntje te pakken."

Väyrynen beseft dat SC Heerenveen de resterende twee groepsduels met Sporting Braga en Portsmouth zal moeten winnen om zeker te zijn van de volgende ronde. "Ja, als we door willen, moeten we zes punten pakken. We spelen eerst thuis tegen Braga. Als we die wedstrijd winnen is alles nog mogelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen