'Doek valt alsnog voor Graafschap-coach Van Stee'

25 februari 2009, 10:18   Bijgewerkt: 25 februari 2009, 10:27

Henk van Stee zit zaterdag, in de belangrijke uitwedstrijd tegen Roda JC, niet meer als trainer op de bank bij De Graafschap. Dat meldt Dagblad de Gelderlander. Volgens hen wordt Van Stee later vandaag officieel de laan uit gestuurd en zal assistent-trainer Darije Kalezic komend weekend als interim-coach op de bank zitten.

De positie van Van Stee is de hele week al onderwerp van gesprek. Dinsdag vergaderde het bestuur urenlang over de toekomst van de trainer, maar knopen werden er toen nog niet doorgehaakt. Dit tot onvrede van Van Stee, die graag duidelijkheid wilde. "Ik heb het gevoel dat ze van me af willen. Want waarom rukken anders al die televisieploegen uit en waarom komt er geen duidelijkheid? Ik wil dat die er snel komt, maar er gebeurt helemaal niets. Dat is niet goed, want we spelen zaterdag wel een heel belangrijke wedstrijd tegen Roda JC", verzuchtte de coach.

Inmiddels lijkt het er op dat Van Stee snel duidelijkheid krijgt. Volgens de regionale krant maakt De Graafschap op korte termijn bekend dat het contract met de trainer, die afgelopen zomer aantrad als opvolger van Jan de Jonge, ontbonden wordt.

Overigens liet Van Stee dinsdag al weten dat hij weinig begrip zou hebben voor een eventueel ontslag. "We hebben gewoon drie punten te weinig. Hadden we er drie meer gehad, dan was iedereen gelukkig geweest. En als FC Volendam er drie minder gehad, was dat ook het geval geweest. Maar ze worden hier snel onrustig. Daarom zijn er hier de laatste jaren ook zo veel trainers gesneuveld", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen