Groenendijk verliest met Willem II bij Heerenveen

21 februari 2009, 20:42   Bijgewerkt: 21 februari 2009, 20:58

Alfons Groenendijk is als hoofdcoach van Willem II gedebuteerd met een nederlaag. Op bezoek bij SC Heerenveen slikten de Brabanders een 3-1 nederlaag. Paulo Henrique, Kristian Bak Nielsen en Roy Beerens scoorden voor de Friezen, die dankzij de zege uitzicht houden op de tweede plaats. Mohamed Messoudi deed vlak voor tijd iets terug namens de bezoekers. 

Die omzetting pakte perfect uit voor de thuisclub. Binnen een kwartier was het namelijk Henrique die met het hoofd de 1-0 maakte. Daarna was rechtsback Michel Breuer nog twee keer gevaarlijk van afstand. Willem II  zette daar bitter weinig tegenover. De Tilburgers, in 2009 nog zonder zege, kwamen niet verder dan een vrije trap van Said Boutahar recht in de handen van Brian Vandenbussche. 

De tweede helft was amper begonnen of het stond al bijna 3-0. Beerens dolde zijn tegenstander, sneed naar binnen en passeerde in de korte hoek Aerts. Pech voor de aanvaller was dat de paal zijn inzet keerde. Kort daarop schoot Beerens na een counter recht op de doelman.

De grootste kans op de 3-0 was voor Elm. Willem II stond achterin voor de zoveelste keer te slapen en de Zweed had de hoek voor het uitzoeken. Aerts redde echter katachtig. Vlak voor tijd kwam de derde treffer er toch, via Beerens. Kort daarop profiteerde Mohamed Messoudi nog wel van een slordigheidje in de Friese defensie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen