Jovanovic: "Dit was mijn laatste kans op de titel"

Ger
23 februari 2009, 09:50

Standard Luik verloor zondagavond met 4-2 bij Anderlecht, waardoor het verschil tussen beide ploegen is opgelopen tot vier punten. Milan Jovanovic zag het verlies als een gemiste kans.

"Dit was mijn laatste kans om nog eens kampioen te worden. Ik ben triest na dit verlies", aldus de aanvaller van Standard tegen Sporza. "Vier goals slikken is teveel voor een club als Standard. Zeven goals in twee matchen is ook te veel."

"Wij hebben ook veel kwaliteit, maar veel dingen moeten beter. Standard heeft een erg jonge ploeg. Dat is de keuze van de club, maar soms betaal je dat cash. In toppers heb je ook mensen met ervaring nodig", weet Jovanovic.

Standard-trainer Laszlo Bölöni was ontgoocheld door het verlies. "Na een nederlaag ben ik altijd ontgoocheld maar Anderlechts zege is verdiend. Het was een wedstrijd vol emoties, beslissende momenten en plotwendingen."

"Ik had wel het gevoel dat we op bepaalde momenten de match onder controle hadden en kan zeker mijn aanvallers niets verwijten. Anderlecht was harder in de duels en kon het ritme verhogen. Zo maakten ze een achterstand goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen