Tamerus zet loopbaan mogelijk voort in China

28 februari 2009, 09:08

Gertjan Tamerus vervolgt zijn loopbaan naar alle waarschijnlijkheid in China, zo meldt BN De Stem. De aanvaller van NAC Breda mag zijn club transfervrij verlaten aangezien zijn contract na dit seizoen afloopt. Binnen afzienbare tijd zal de Haarlemmer tien dagen doorbrengen in het Aziatische land om te beoordelen of de cultuur hem bevalt. Zhejiang Lucheng is de club in kwestie.

Mits Tamerus het er naar zijn zin heeft en de medische keuring doorstaat, tekent hij een contract voor één jaar bij de nummer negen van het afgelopen seizoen. Volgens zijn zaakwaarnemer Hakim Slimani is er al een akkoord bereikt over het financiële plaatje. "De vraag is nu of Gertjan het in die tien dagen naar zijn zin heeft in China. Als hij er denkt te kunnen acclimatiseren, dan blijft hij er een jaar."

Over de Chinese leefsituatie durfde Tamerus nog niets zeggen. "Ik kan me er nog maar moeilijk een voorstelling van maken. Pas als ik in het vliegtuig zit, geloof ik het", aldus de spits, die ook de belangstelling geniet van zijn voormalig werkgever Heracles Almelo.

Het nieuwe voetbalseizoen in China begint in maart en loopt tot november.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen