Toivonen tegen Heerenveen weer in basis PSV

26 februari 2009, 13:45

Ola Toivonen keert vrijdag tegen SC Heerenveen terug in de basis bij PSV. De Zweed moest de afgelopen twee duels vanwege een schorsing aan zich voorbij laten gaan, maar krijgt nu weer de voorkeur boven Danny Koevermans en Danko Lazovic.

"Ik heb iedereen beschikbaar en dat is heel erg prettig. Ola heeft het goed gedaan voor zijn schorsing, Danny heeft het goed gedaan en ook Danko heeft het goed gedaan. Dat bewijst hoe goed de groep er voorstaat. Maar het is heel belangrijk voor spelers om te weten waar ze aan toe zijn", zegt interim-coach Dwight Lodeweges op de website van PSV over zijn beslissing om Toivonen een basisplaats te geven.

Mike Zonneveld en Jan Kromkamp behoren niet tot de wedstrijdselectie. Beide verdedigers zijn fit, maar Lodeweges denkt hen niet nodig te hebben. Overigens verwacht de Canadees een mooie wedstrijd tegen Heerenveen. "Het kan wel eens een soort wedstrijd worden à la AZ. De speelstijl van Heerenveen is dat ze voor eigen kansen gaan, op basis van zoals ze de laatste jaren gevoetbald hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen