Van Bommel na 0-5: "Geen euforie bij Bayern"

26 februari 2009, 10:30   Bijgewerkt: 26 februari 2009, 10:51

In de Bundesliga draait Bayern München de laatste weken bijzonder stroef, maar in de Champions League blijft de ploeg uitstekend presteren. Op bezoek bij Sporting Lissabon boekten de Duitsers woensdag een indrukwekkende 0-5 overwinning, waardoor het al met ruim anderhalf been in de volgende ronde staat.

Aanvoerder Mark van Bommel reageerde echter nuchter op de ruime zege. "We hebben met 0-5 gewonnen, maar van enige euforie bij ons is geen sprake. Defensief stond het goed, dat was in deze wedstrijd de sleutel tot succes. Op slag van rust maakte Ribery de 0-1, daarna was het voor ons makkelijker voetballen. Daarna konden we het duel controleren, zonder zelf echt in gevaar te komen. En als je vervolgens uitloopt naar 0-5, doe je het natuurlijk goed", zegt de middenvelder.

"Dit mogen we natuurlijk niet meer weggeven", weet ook Bayern-coach Jürgen Klinsmann. "Maar het is belangrijk om nu bescheiden en geconcentreerd te blijven, want we moeten deze lijn doortrekken in de nationale competitie."

In de Bundesliga staat Bayern slechts vierde, vier punten achter koploper HSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen