Van Buyten en Ribery woedend op Klinsmann

26 februari 2009, 12:41   Bijgewerkt: 26 februari 2009, 12:58

Ondanks de 0-5 overwinning bij Sporting Lissabon, is de sfeer bij Bayern München niet opperbest. Daniel van Buyten, en diens beste vriend Franck Ribery, zijn woedend op coach Jürgen Klinsmann. Aanleiding hiervoor is het feit dat Van Buyten, ondanks eerder toezeggingen van Klinsmann, tegen Sporting niet in de basis stond.

"Eerst paait Klinsmann me door me twee dagen op het hart te drukken dat ik zeker start. Woensdag, net voor het ontbijt, vertelde hij me doodleuk dat ik op de bank zou zitten. Ik vroeg om uitleg, maar kreeg die niet. Ik heb het gevoel dat het hier voor mij stilaan voorbij is. Ik doe mijn stinkende best en toch loop ik voortdurend met mijn kop tegen muur. Dit is de zoveelste mokerslag", zegt de Belg in Het Laatste Nieuws

Ribery deelt de woede van Van Buyten. Na zijn eerste treffer tegen Sporting, sprintte de Fransman daarom demonstratief naar Van Buyten om samen met hem de goal te vieren. Klinsmann, die enkele meters verderop stond, werd niet in de feestvreugde betrokken. "Franck is even woest als ik. Hij heeft op me moeten inpraten. Hij begrijpt echt niet waarom ik niet mocht opdraven", aldus de 31-jarige Van Buyten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen