Holla en FC Groningen eens over nieuw contract

9 april 2009, 17:11

Danny Holla heeft een nieuw contract getekend bij FC Groningen. De 21-jarige middenvelder, wiens oude verbintenis over ruim één jaar af zou lopen, is nu tot de zomer van 2013 aan de club van coach Ron Jans verbonden. 

"Hoewel zijn contract nog doorliep, wilden wij graag met Danny Holla in gesprek over een nieuwe, verbeterde overeenkomst. We zijn zeer te spreken over de ontwikkeling die Holla met name dit seizoen doormaakt en vinden het belangrijk een Nederlandse jongen uit de eigen opleiding langer aan ons te binden. We zijn dan ook zeer tevreden dat het is gelukt overeenstemming te bereiken", zegt manager technische zaken Henk Veldmate over de contractverlenging van de middenvelder.

"Ik zie dit nieuwe contract als een beloning voor mijn inzet en ik stel het zeer op prijs dat de club mijn prestaties op deze manier heeft weten te waarderen", zegt Holla, die dit seizoen basisspeler is. "Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij FC Groningen en ik denk me hier nog prima verder te kunnen ontwikkelen. Ik zie hier kansen voor mezelf, maar ik geloof ook dat we met FC Groningen nog stappen kunnen zetten en daar wil ik graag onderdeel van uitmaken. Alle reden dus om bij deze club bij te tekenen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen