Villarreal-spits Llorente eist zege op NAC Breda

18 augustus 2009, 10:37   Bijgewerkt: 18 augustus 2009, 10:45

Met Villarreal komt er deze week een Spaanse topclub naar Nederland. De nummer vijf van de Primera Division strijdt met NAC Breda om één plek in de groepsfase van de Europa League. Op papier een ongelijke strijd, maar de Spaanse aanvoerder Joseba Llorente waakt voor onderschatting.

"NAC Breda is een zeer sterke ploeg, vooral in thuiswedstrijden. We moeten veel respect voor ze hebben, want het gaan op zeker erg moeilijke wedstrijden worden. De ploeg heeft momenteel veel vertrouwen en ze zullen zeker alles geven in de wedstrijden tegen ons", zegt Llorente op de website van de Bredase ploeg.

"Aan de andere kant: wij staan er goed voor. We hebben een prima selectie en als we geconcentreerd spelen en geen fouten maken, dan zullen we niet al te veel problemen hoeven te hebben met NAC", denkt hij. "We moeten ons gewoon zien te plaatsen voor de groepsfase, dat is heel belangrijk voor ons. In die zin kun je de duels met NAC nu al beschouwen als de belangrijkste van het seizoen."

Vorig seizoen stond Villarreal nog in de kwartfinale van de Champions League, door onder meer Panathinaikos en Celtic uit te schakelen. Tegen Manchester United speelden de Spanjaarden in de groepsfase van de CL tweemaal met 0-0 gelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen