Koeman: "Twente beste ploeg die ik gezien heb"

16 oktober 2009, 16:08

AZ-trainer Ronald Koeman is vol lof over FC Twente. De Alkmaarders nemen het zaterdag in Enschede op tegen de Tukkers, die verrassend aan kop staan in de Eredivisie. "Hun elftal zit goed in elkaar", zegt de coach op de website van AZ. 

"Ze staan niet voor niets bovenaan", zegt Koeman. "Ik heb dit seizoen geen ploeg gezien die beter is dan FC Twente. Ze zitten nu in een fase dat het niet tegenzit. Twente heeft een vaste ploeg en ze hebben veel duidelijkheid en vertrouwen."

Koeman beschikt voor het duel in de Grolsch Veste over een fitte selectie, al is het afwachten hoe fris Hector Moreno, Sergio Romero en Brett Holman terugkeren uit respectievelijk Mexico, Argentinië en Australië. "Ik verwacht dat tenminste één van die jongens niet honderd procent fit is", stelt Koeman, die hoopt dat AZ met een goed resultaat in Enschede clubpreses Dirk Scheringa een hart onder de riem kan steken. "We voelen binnen AZ mee met de hele situatie rondom DSB. We kunnen Dirk Scheringa geen beter presentje geven dan te winnen van FC Twente."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen