Van Gaal content met overwinning Bayern

17 oktober 2009, 19:12   Bijgewerkt: 18 oktober 2009, 12:33

Met een 2-1 overwinning bij het gepromoveerde SC Freiburg steeg Bayern München zaterdag van de achtste naar de vijfde plaats in de Bundesliga. Na afloop was trainer Louis van Gaal dan ook tevreden over de prestatie van zijn equipe.

"Ik ben blij met deze zege", zei Van Gaal na de krachtmeting. In het slot van de eerste helft, die in de ogen van de Amsterdammer prima was, kwam Bayern dankzij Thomas Müller op een 1-0 voorsprong. "We maakten het spel in de eerste 45 minuten, waarin we geen kansen hebben weggegeven."

In het tweede bedrijf was der Rekordmeister volgens Van Gaal heer en meester. Hij baalde er dan ook van dat zijn ploeg in die fase slechts één keer scoorde, nota bene via een speler van Freiburg. "De tweede helft hebben we gedomineerd, maar we hebben helaas maar één keer weten te scoren. Bovendien kregen we in de slotfase nog een tegengoal, waarover ik erg boos ben. Die had nooit mogen vallen!"

Mark van Bommel keerde na blessureleed terug in de basis van Bayern. Volgens de middenvelder had zijn ploeg meer dan twee treffers moeten maken. "We creëerden veel kansen, maar we hebben er te weinig benut. Dat had tegen een club als Freiburg eigenlijk wel gemoeten", was het commentaar van de Maasbrachter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen