Ancelotti: "Chelsea niet bezig met Aguero"

3 november 2009, 07:34   Bijgewerkt: 3 november 2009, 09:01

Sergio Agüero wordt al geruime tijd aan Chelsea gelinkt, maar The Blues ontkennen bij monde van Carlo Ancelotti daadwerkelijk een oogje te hebben op de aanvaller van Atletico Madrid. Maandag veegde de Italiaanse oefenmeester in de aanloop naar het Champions League-duel tussen Chelsea en Atletico de geruchten opnieuw van tafel.

"Voor zijn leeftijd is hij (Agüero, red.) één van de meest belangrijke en beste spelers ter wereld", vertelde Ancelotti over de 21-jarige Argentijn op SkySports. "Agüero is erg jong en is een fantastische aanvaller met heel veel kwaliteit. Elke grote club houdt een speler met dergelijke kwaliteiten in de gaten, maar op dit moment richten wij ons niet op het aantrekken van nieuwe spelers."

Dat Chelsea zich momenteel niet concentreert op het doen van aankopen is niet zo vreemd. De Londenaren kregen in september immers een verbod om tot januari 2011 spelers aan te trekken. De club hoopt dat die straf wordt kwijtgescholden. Daarvoor is het in hoger beroep gegaan bij het international sporttribunaal CAS.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen