De Jonge gaat 'de zaak niet overhoop halen'

7 november 2009, 13:38

Trainer Jan de Jonge is na de zure thuisnederlaag tegen Hertha BSC in de Europa League (2-3, donderdag) niet van plan zijn basiselftal flink op de schop te nemen voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht (zondag). "Ik ga de zaak niet overhoop halen, het is al zo vreselijk instabiel", lichtte De Jonge zijn besluit toe in de Leeuwarder Courant.

Ten opzichte van het duel met de Duitsers, dat pas in blessuretijd verloren ging door een tegendoelpunt van Artur Wichniarek, voert De Jonge één aanpassing door in zijn startformatie. Daryl Janmaat zat tegen Hertha een schorsing uit, maar op bezoek bij Utrecht keert hij terug in de basis. De verdediger neemt de rechtsbackpositie over van Gerry Koning, die daardoor op de bank belandt.

Tarik Elyounoussi reist niet mee naar de Galgenwaard. De Noorse aanvaller verliet zaterdag als gevolg van een blessure de training voortijdig. Zijn plek op de bank wordt overgenomen door Milan Kopic.

Vermoedelijke opstelling SC Heerenveen: Vandenbussche; Janmaat, Bak-Nielsen, Breuer, Popov; Losada, Svec, Elm; Beerens, Papadopulos, Assaidi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen