Elia opnieuw belangrijk bij remiserend HSV

8 november 2009, 17:42

Een wervelend optreden van Eljero Elia heeft Hamburger SV niet aan drie punten geholpen in de uitwedstrijd tegen Hannover 96. Na negentig minuten stond er bij de noordelijke krachtmeting een 2-2 eindstand op het scorebord, ondanks dat HSV tot twee keer toe op voorsprong kwam.

Elia was bij beide doelpunten van die Rothosen een bepalende factor. De Voorburger leverde de assist bij de openingstreffer van Marcell Jansen en kopte op slag van rust zelf de 1-2 binnen. Kort voor tijd kwam de thuisploeg langszij, door een goal van Jiri Stajner. Naast Elia stond ook Joris Mathijsen in de basis bij Hamburg. Bij Hannover ontbrak Arnold Bruggink nog altijd vanwege een blessure.

Door het resultaat raakt HSV opnieuw verder achterop koploper Bayer Leverkusen, dat vrijdag met 4-0 won van Eintracht Frankfurt. Het verschil tussen beide ploegen is na twaalf wedstrijden drie punten.